Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Curs de inițiere Ón Autodesk Inventor   << înapoi

În fiecare an, domnul Prof. univ. emerit Dr. Ing. Constantin Stancescu, de la Universitatea Politehnica din București, Facultatea IMST susține "legendarul" curs de proiectare asistata, aflat acum la cea de-a 25-a ediție.

Cursul de initiere in Autodesk Inventor a inceput pe 6 noiembrie, se intinde pe durata a 4 saptamani si dureaza 4 ore/zi, in fiecare vineri. Radient se mandreste cu sustinerea pe care i-o ofera domnului profesor si vine in intampinarea cursantilor cu premii pe care le vom oferi la final in cadrul unei competitii ce va fi lansata de domnul profesor.

"Dintre meșteșugurile civilizațiilor, abilitatea de a modela obiecte în minte înainte de a le aduce în realitate a fost și va fi dintotdeauna principalul talent al inginerului sau al designerului, chiar și atunci când - în antichitate - aceștia se numeau altfel. Adevăratul inginer, sau adevăratul designer, să fim înțeleși. Fără acest talent nativ nici nu prea poți face față în domeniu." (Prof. univ. Emerit Dr. ing. Constantin Stăncescu)

Pe 6 noiembrie, Radient a sustinut o prezentare in cadrul cursului despre noile tendinte Autodesk in modelare, masinare si printare 3D.

Ne-am bucurat in fiecare an de interesul pe care studentii si l-au manifestat fata de proiectarea asistata si de entuziasmul pe care l-a generat initiativa domnului profesor Constantin Stancescu, pe care Radient o va sustine in continuare cu mandrie. Numarul mare al cursantilor a confirmat viziunea celui care se autocaracterizeaza drept "entuziast CAD la 70 de ani!".

Curs

 


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii