Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Gama UBIQUITOUSWARE, prezentată la Fujitsu Forum   << înapoi

 

Soluția face parte dintr-un pachet Internet of Things dedicat monitorizării siguranței umane pentru eficientizarea activităților business. Pachetul constă în module care, combinate cu senzori, microcontrollere și conexiune wireless analizează datele colectate în timp real în cloud.

1.Badge de localizare

Sunt utilizate pentru a localiza personalul în locuri greu accesibile pentru tehnologia GPS dar și unde aceasta are acoperire. Sistemul poate detecta postura purtătorului și dacă acesta a căzut. Utile în spitale, clădiri comerciale, depozite. Ideale pentru a detecta în timp real căzăturile, a ține evidența inventarului, în reorganizarea magazinelor, optimizarea cantităților etc.

2.Brățări de monitorizare a semnelor vitale

Temperatura corpului, umiditatea, mișcările și pulsul, toate monitorizate de un senzor purtat la încheietura mâinii. Pot fi utilizate pentru a estima stresul purtătorului. Brățara poate detecta schimbările rapide în presiunea atmosferică și în tiparul mișcărilor, fapt ce ar putea semnaliza o căzătură. Ideale pentru muncitorii în construcții, agricultură, diferite meserii. Pot monitoriza starea de sănătate pentru a fi îmbunătățită de angajator prin modificarea programului de lucru.

3.Stație de monitorizare la distanță

Captează sunete emise precum cuvinte, tuse, respirație nocturnă și mișcări prin intermediul unui microfon incorporat. Analizează tiparele persoanei monitorizate și le memorează. Ideale în căminele de bătrâni, pot înregistra orele de sosire și plecare, statusul persoanelor și pot ajuta în eventualitatea unei intervenții în caz de urgență.

4.Monitorizarea animalelor de companie

Fotografiază continuu animalul de companie rămas singur acasă și creează un log al activității sale. Acesta este analizat cu ajutorul algoritmilor Fujitsu pentru a detecta automat schimbările ce ar apărea în activitatea sa, schimbări în urma cărora lansează alerte stăpânului. Device-ul vă ajută să monitorizați bunăstarea animalului de companie de la distanță.

Oferta Radient include produse Fujitsu. Vă invităm să ne contactați pentru a afla amănunte.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii