Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Continuum, sau cum telefonul se va transforma Ón PC   << înapoi

Compania a anunțat anul acesta că dorește să transforme telefonul într-un PC pe care sa ruleaze Windows 10. Intitulat Continuum for Phones, software-ul este realizat pentru a putea să se plieze atât pe configurațiile PC-urilor cât și pe cele ale telefoanelor, tabletelor și consolelor Xbox One. Dacă rulați o versiune mobilă a software-ului Excel pe telefon, o va scala ca prin magie pentru a fi utilizată pe un monitor mare cu tastatură și mouse.

Funcționează prin conectarea telefonului la un dock sau wireless prin Miracast, moment în care display-ul telefonului se modifică pentru a putea fi compatibil cu unul mai mare. Chiar dacă arată a desktop de Windows 10, există diferențe notabile, iar unele aplicații nu vor funcționa din cauza incompatibilității dintre PC și mediul mobil.

Microsoft are planuri mari pentru Continuum. "Ne imaginăm o lume în care telefonul se conectează la multe display-uri, oferind experiența PC-ului pe fiecare.", a declarat Keri Moran, program manager. Asta ar putea include și laptopuri cu ecran și tastatură, dar fără hdd și procesor pentru că un telefon ar face toată procesarea. Aceeași idee se aplică și în cazul tabletelor, unde avem device-uri extrem de subțiri cu display și baterie guvernate de telefon.

Video de prezentare, aici.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii