Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Companie de 1 mld de dolari axată pe Inteligență Artificială   << înapoi

Proprietarul Tesla și SpaceX, Elon Musk, lansează o nouă companie: OpenAI, non-profit și axată pe Inteligența Artificială și etica ce ține de aceasta.

"Scopul nostru este să avansăm în domeniul inteligenței artificiale într-un mod în care întreaga umanitate să poată beneficia de avantajele ei fără a fi constrânsă de profit. Cercetarea noastră este lipsită de obligații financiare, iar acesta este motivul pentru care ne putem concentra pe efectele sale pozitive asupra societății în spiritul accesului nemărginit la tehnologie și beneficiile sale."

Compania este susținută de altele importante din Silicon Valley cum ar fi PayPal și Netflix. Obiectivul OpenAI este acela de a contribui la construirea unui viitor al inteligenței artificiale, un spectru al tehnologiei care ne-ar oferi beneficii nenumărate, dar și pericole de neimaginat.

OpenAI nu este îngrijorată doar de pericolul reprezentat de potențialii roboți ucigași. Scopul companiei, așa cum sugerează și numele, este acela de a direcționa cercetarea liberă în toate zonele inteligenței artificiale, încurajându-și cercetătorii să își publice lucrările, codurile și patentele în jurnale și pe bloguri pentru ca toată lumea să poată beneficia de ele.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii