Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Autodesk University   << înapoi

Autodesk University, sau Universitatea Autodesk, înseamnă foarte multe lucruri. La început a fost un simplu eveniment, iar apoi a devenit mai multe evenimente. Acum este o destinație online de învățare.

A fost înființată în 1993 sub forma unei conferințe la San Francisco și a fost o șansă oferită designerilor, arhitecților și inginerilor de a se întâlni pentru a învăța de la cei mai buni din industriile pe care le reprezintă, pentru a împărtăși sfaturi practice în vederea unei productivități sporite, dar și cu scop recreativ. Prima conferință a fost un adevărat hit, așa că cei de la Autodesk s-au hotărât să o transforme într-un eveniment anual. În fiecare an, Autodesk University a crescut. Auditoriul s-a mărit și el pe măsură ce organizatorii au adăugat produse și industrii noi, entertainment și proiectare. Au inclus nu numai utilizatori ci și lideri ai industriilor prezentate. Pe măsură ce toate acestea au avut loc, Autodesk University a evoluat de la o oportunitate de a împărtăși sfaturi practice, care au legatură cu software-ul Autodesk, până la discursuri motivaționale din partea celor mai buni din industrie, studii de caz și multe altele.

În 2008, organizatorii au adăugat evenimentele internaționale, începând cu Shanghai și Tokyo. Acum, Autodesk University este organizată la nivel global, de la Sao Paulo și până la Sydney cu peste 23.000 de persoane prezente și, pentru că nu a fost îndeajuns, au adăugat și varianta online. Acum, oricine poate accesa conținutul destinat învățării, discursurile inspiraționale și nu numai oricând și de oriunde. La Autodesk University, cursurile sunt întotdeauna gratuite și disponibile.

Autodesk University vă poate ajuta să creșteți profesional, să dezvoltați aptitudini noi, să le îmbunătățiți pe cele deja existente și să explorați viitorul fabricării lucrurilor.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii