Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Magia software-ului Deep Freeze   << înapoi

Deep Freeze, conceput de compania Faronics, transformă PC-ul sau laptopul într-unul indestructibil din punct de vedere informațional. Îi protejează configurația și setările așa cum au fost stabilite de către administratorul de sistem. Cu un simplu restart, orice modificare efectuată înainte este înlăturată din sistem, readucându-l la forma inițială, agreată de administrator, ca prin minune.

Produsele utilizate pentru a combate diferitele forme de malware (anti-spyware, antivirus și programe adware) necesită management și mentenanță. Deep Freeze ocrotește configurația computerului fără a consuma din timpul angajaților companiei. Orice modificare, intenționată sau malițioasă, este înlăturată printr-un simplu reboot, protejând sistemul de amenințări precum phishingul.

Tehnologia deloc restrictivă vă permite să readuceți computerul la starea pe care o avea înaintea apariției unei probleme printr-o simplă repornire. În acest mod, nu mai pierdeți vremea cu restore, instalarea imaginilor sau reinstalarea sistemului și a software-ul adiacent.

Partenerii Faronics au raportat o scădere în ticketele tehnice deschise de către clienți cu 63%.

Cu ajutorul Deep Freeze, fiecare utilizator devine propriul depanator. Clasica propoziție "un restart le rezolvă pe toate" are, în sfârșit, sens.

Vă putem oferi informații suplimentare despre cum puteți achiziționa o licență perpetuă sau anuală.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii