Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Office 365   << înapoi

Indiferent că lucrați de la birou sau mobil, aveți aceleași funcționalități profesionale și prietenoase. Aplicațiile Office vă permit să creați, editați și sharuiți de pe PC/Mac sau iOS, Android ori device Windows oricui în timp real.

Vă puteți brandui emailul cu numele companiei pentru a vă consolida brandul. De asemenea, aveți acces la materiale customizate de marketing ce pot fi ușor de creat. Conectați-vă mult mai ușor cu partenerii, clienții și colegii folosindu-vă de o gamă largă de instrumente de comunicare, de la email și mesagerie instant la social networking și videoconferință.

Cu 1 terrabyte de stocare/utilizator în cloud, aveți spațiul necesar tuturor fișierelor dvs. Datorită stocării online, acestea pot fi sharuite cu oricine din companie sau din afara ei, de oriunde lucrați, oricând doriți. Cu ajutorul multi-party HD video, content sharing și al calendarelor comune, veți fi întotdeauna sincronizat cu echipa dvs.

Aveți posibilitatea configurării userilor extrem de ușor pentru a porni serviciile într-un timp foarte scurt. Centrul de administrare poate fi accesat foarte ușor de oriunde pentru a manageria serviciile. Office 365 preia asistența IT pentru ca activitatea companiei dvs. să fie una neîntreruptă.

Durata uptime-ul este garantată la 99.9%.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii