Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


McAfee este parte a Intel Security   << înapoi

Cel mai cumpărat produs McAfee este McAfee Total Protection, care vă protejează în fața amenințărilor online, ajută la evitarea site-urilor riscante, previne descărcarea elementelor periculoase, vă degrevează de reținerea username-urilor și parolelor, asigură securitatea device-urilor mobile și criptează fișierele stocate în computer.

McAfee Total Protection vă ferește de viruși, malware, ransomware, spyware, programe nedorite și nu numai. Protejează conexiunea wi-fi și optimizează computerul. Controlează parental accesul și este o bună soluție anti-spam. În cazul device-urilor care rulează Android, asigură securitatea lor, backup-ul datelor, app privacy, protejează conexiunea wi-fi și este un instrument anti-furt.

Funcția True Key Identity Manager vă facilitează accesul în site-uri și aplicații, în care sunteți înscris, prin recunoaștere facială.

Criptarea vă permite securizarea fișierelor stocate în memoria computerului, iar Security Management Console vă afișează toate device-urile și vă ajută să le localizați pe cele aflate la distanță, pe care le puteți bloca ori șterge, dacă au fost furate.

Suportul tehnic, sfaturile în privința securității și departamentul de relații cu clienții vă stau la dispoziție gratuit pe perioada abonamentului. Dacă nu veți fi mulțumit de experiența pe care v-o oferă McAfee, primiți toți banii înapoi.

Pentru detalii, vă invităm să ne contactați.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii