Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Dreamcatcher de la Autodesk   << înapoi

Avansurile tehnologice recente în domeniul inteligenței artificiale și în cel al simulării fenomenelor complexe permit software-ului să joace un rol activ în inventarea formelor. Proiectul
Dreamcatcher este o platformă experimentală de design, care le permite designerilor să întroducă obiective de design, inclusiv necesități funcționale, tipuri de material, metode de construcție, criterii de performanță și restricții de cost. Sistemul, încărcat cu design requirements, caută un spațiu sintetizat procedural pentru a evalua un număr vast de design-uri generate în vederea satisfacerii necesităților. Rezultatele sunt apoi prezentate userului împreuna cu informațiile privind performanța fiecărei soluții în contextul intregului design.

Până la evaluarea soluțiilor generate progresiv, designerul se poate întoarce la definirea problemei oricând pentru a ajusta obiectivele și restricțiile pentru a genera apoi noi rezultate care să se potrivească în proiectul modificat. După acest demers, utilizatorul poate prelucra designul prin fabrication tools sau îl poate exporta pentru a fi editabil de alte software-uri.

Pentru mai multe detalii, vă recomandăm site-ul Autodesk și vă invităm să ne contactați pentru a vă oferi software-ul de care aveți nevoie.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii