Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Backup de la Acronis   << înapoi

Protecție world-class a datelor concepută să se plieze pe orice mediu business, de la un singur workstation și până la întreaga infrastructură a companiei.

Oferta Acronis include soluții excepționale și customizabile pentru orice fel de setup: servere fizice, mașini virtuale, computere, aplicații business și nu numai. Ca lider mondial în protecția datelor și system management, Acronis vă pune la dispoziție o gamă largă de avantaje tehnologice.

Backup Service

Cloud management hibrid complet și eficient. Rezolvă problema protecției datelor cu un serviciu complet și foarte ușor de folosit care asigură backup din orice sursă și care recuperează către orice destinație sau sistem. Cloud Management reduce volumul de muncă al echipei IT prin intermediul unei interfațe web intuitive.

Backup

Backup-uri rapide și ușoare pentru orice sistem. Ideal pentru companii mici cu resurse IT limitate. Produsele Acronis Backup oferă one-stop data protection pentru sisteme business precum workstations, servers, mașini virtuale sau aplicații business.

Backup Advanced

Protecția datelor mai multor sisteme într-un singur produs. Produs ideal pentru companii mari. Acronis Backup Advanced poate funcționa ca soluții stand-alone sau în combinație unele cu altele pentru a satisface o strategie personalizată de protecție.

Acronis Solutions

Soluții eficiente pentru un management de sistem complex. Scenariile activităților cotidiene necesită strategii sofisticate. Produsele create de Acronis funcționează foarte bine împreună pentru a produce rezultate inovative. Printre functionalități, amintim system deployment, disk management, IT maintenance, cloud storage și world-class disaster recovery, toate fără management complex.

Backup to Cloud

Storage offsite în cloud. Toate produsele corporate de backup asigură acces la Acronis Cloud. Adaugați abonament Backup to Cloud atunci când achiziționați produsul dvs. pentru a întări planul de backup storage și dublarea protecției datelor.

Disaster Recovery Service

Recuperați serverele sau întregi data center-uri cu apăsarea unui buton. Este un cloud hibrid intuitiv, o soluție IT de continuitate care protejează datele și serverele pentru a vă asigura continuitatea activității în cazul unui dezastru natural sau cauzat de erori ori intenții umane. Recuperați servere fizice, virtuale sau chiar întregi data center-uri cu apăsarea unui buton.

Vă stăm la dispoziție pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de backup ale companiei dvs.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii