Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Autodesk 360   << înapoi

Vizualizați și sharuiti fișiere, inclusiv designuri 2D și 3D, din mers pe orice device. Stocați datele pentru a le putea accesa de oriunde direct din browserul dvs, fără nici un software instalat în sistemul de operare. Puteți interacționa direct cu modelele 3D prin zoom in, walk through, crea o analiza de secțiune și orbita, totul în timp real.

Într-o eră a share-ului, aveți posibilitatea să puneți la dispoziția partenerilor proiectele 2D și 3D fără nici un efort. Membrii echipei dvs., contractorii, clienții pot vizualiza ceea ce le permiteți. Fișierele sunt accesibile prin intermediul unor linkuri securizate pe care le trimiteți prin email sau chat ori prin embeduirea lor într-un website.

Revizuiți proiecte în timp real alături de echipa dvs. Navigați prin modele, oferiți, primiți feedback și luați deciziile împreună. Autodesk 360 salvează automat edit-urile și comentariile.

Pentru că detaliile sunt extrem de importante, aveți posibilitatea căutării rapide pentru a găsi informațiile necesare. Căutați cuvinte cheie în documente, metadata ale unor elemente sau componente din interiorul unor designuri și modele, comentarii sau postări ale membrilor echipei.

Datele dvs. sunt stocate în cloud într-un mod securizat. Totul este asigurat prin backup și ușor de restaurat. Controlați cine are acces la fișierele dvs. și pentru cât timp.

Puteți contacta Radient pentru a afla mai multe informații despre avantajele pe care le poate dobândi firma dvs. prin utilizarea produselor Autodesk.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii