Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Duș care monitorizează consumul de apă   << înapoi

Tehnologia ne invadează și băile, încet-încet. Dușul acesta monitorizează consumul de apă și este realizat de o firmă de design franceză. Lumina este emisă în mai multe culori în funcție de cantitatea de apă utilizată.

Dezvaluită publicului la cea mai nouă conferință CES din Las Vegas, Hydrao Smart Shower va începe să lumineze în verde apa la limita de 10 litri, violet până la 50 și va da flash-uri roșii după 50 de litri.

În acest moment, un american consumă în medie aproape 80 de litri de apă la fiecare duș plus cât utilizează pentru toaleta de dimineață (bărbierit, spălat pe dinți etc.). Pe lângă toată apa consumată, există energia necesara încălzirii ei și așa realizăm risipa. Dușul Hydrao este o metodă foarte bună de a scădea consumul.

Sistemul funcționează cu o aplicație disponibilă pentru iOS și Android, care le permite utilizatorilor să țină evidența în timp a apei consumate cu opțiuni care le permite să modifice limitele la care reacționeaza LED-urile din duș.

Primii 1000 de utilizatori care au folosit deja prima generație de Hydrao au redus apa consumată cu 25%, ceea ce este foarte mult, dacă facem un calcul pentru a afla cât înseamnă într-un an de zile. Un alt avantaj al tehnologiei acesteia este acela că nu necesită baterie sau electricitate pentru lumina LED, energia fiind asigurată de turbine puse în mișcare de fluxul apei.

Tehnologia funcționează cu furtunuri standard, iar a doua generație va costa aproximativ 100 de dolari, începând cu februarie sau martie.Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii