Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


EVO SNS NAS - Arta Eficienței   << înapoi

Dincolo de software-ul pe care-l licențiem în Romania, vă punem la dispoziție o gamă largă de echipamente profesionale destinate eficientizării activității companiei dvs.

Un asemenea produs de top este EVO SNS NAS, storage-ul ce permite editare video și producție media. Este o împletire superbă de simplitate și performanță cu opțiuni create special pentru taskuri destinate lucrului în echipă.

Sistemul EVO oferă flexibilitate totală cu ajutorul componentelor NAS și SAN, conectivitate sporită, capacitate de stocare mai mare, opțiuni precum automatic project file locking, project/bin sharing, integrare în cloud, proxy previews, asset tagging, RAID 5/6, LDAP/AD, monitorizare remote și setup, totul într-un singur device profesional.

Cea mai nouă versiune este compusă din 4, 8 sau 16 bay și include ShareBrowser, o aplicație care leagă managementul proiectelor și spațiul de stocare într-o singură fereastră intuitivă. Clientul pentru desktop al ShareBrowser permite search online și offline.

EVO SNS NAS este soluția completă pentru stocare, proiecte video/film/TV, grafică, VFX, animații, audio și production broadcast. Combină storage-ul de înaltă performanță cu cele mai bune opțiuni de conectivitate de pe piață cum sunt 8GB/s Fibre Channel și 10GB/s Ethernet. Poate fi un SAN, un NAS ori ambele simultan și a fost conceput pentru a funcționa online și în timp real cu software precum Final Cut Pro/FCP X, Avid, Blackmagic, Smoke, Scratch, Adobe Premiere Pro și nu numai.

Nevoile companiei dvs. pot fi întâmpinate de soluțiile prezente în oferta Radient.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii