Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Abbyy, Óntr-o aplicație destinată cosumatorilor de vin   << înapoi

Abbyy, lider mondial în recunoașterea documentelor, data capture și tehnologii lingvistice, a anunțat  de curând că Vivino, producătorul celei mai importante aplicații mobile destinată pasionaților de vin, a incorporat tehnologia character recognition de la Abbyy (OCR) în produsul său pentru a extrage informații din etichetele sticlelor de vin din restaurante.

Atunci când comandă vin, clienții pot folosi aplicația Vivino pentru a fotografia sticla, primind instantaneu informații folositoare care să-i ajute în vederea alegerii. Tehnologia Abbyy OCR integrată extrage textul din fotografie pentru a fi utilizat în vederea accesării bazei de date Vivino în care există rating-uri oferite de 12 milioane de utilizatori.

"Există o problemă cu vinurile: mai mult de 75% dintre ele nu sunt analizate de experți, iar consumatorii au, astfel, prea puține informații pentru a alege în cunoștință de cauză. Aici este importantă aplicația noastră, Vivino, la care contribuie milioane de useri. Avem, în acest fel, feedback pentru aproape orice vin din lume." - Torben Mottes, VP Vivino

Abbyy le oferă developerilor precum Vivino abilitatea de a integra optical text recognition de mare acuratețe în aplicațiile lor. Tehnologia Abbyy transformă imaginile textelor în format editabil și search friendly. Pachetul de tool-uri de la Abbyy conține intelligent character recgnition (ICR), barcode, checkmark și field-level/zonal recognition sprecum și PDF conversion.

Oferta Radient include Abbyy și vă stă la dispoziție pentru mai multe informații.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii