Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Office 365 și fuziunea corporate   << înapoi

În luna iulie 2015, Kraft Foods Group și H.J. Heinz Company au fuzionat pentru a forma Kraft Heinz Company, al 5-lea cel mai mare jucător din lume pe piața food and beverage.

Fuziunea a adus oportunități noi de optimizare și inovare, dar este nevoie în continuare de muncă pentru a crea o nouă identitate corporate. Ca în cazul tuturor fuziunilor de anvergura, există diferențe între cele două companii, iar comunicarea dintre cele două entități a fost una dintre cele mai mici provocări pentru că ambele se bazau pe Microsoft Office 365, așa că noua organizație a continuat să comunice și să colaboreze prin intermediul produsului Microsoft.

În America de Nord, au identificat punctele tari ale celor două și le-au maximizat impactul. Tranziția de la vechile practici la cele noi, în urma fuziunii, a fost una foarte ușoară prin utilizarea soluțiilor de cloud precum Office 365. Profitând de tehnologia acestui produs, au redus dramatic setup time-ul noii companii mai mult decât și-au imaginat. Toată lumea a fost conectată încă din prima zi. Nu ar fi reușit așa ceva în doar câteva săptămâni fără ajutorul Office 365 pentru că, altfel, ar fi durat luni de zile.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii