Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Adobe folosește Deep Freeze   << înapoi

Ne bucurăm când companiile ale caror produse se află în oferta Radient colaborează.

În cazul acesta, Adobe utilizează Deep Freeze pentru Adobe Max Conference, care a început ca o conferință destinată developerilor, dar care și-a mutat atenția acum doi ani pe creativi. De atunci, s-a transformat într-o conferință destinată profesioniștilor din industriile creative.

Aproximativ 5.300 de creativi vin în fiecare an, profesioniști care utilizează produse Adobe. Provocările care le pot da dureri de cap celor care se ocupa de IT-ul evenimentului pot apărea între sesiuni. În doar 30 de minute trebuie să le asigure celor care încep lucrul pe computere sisteme curate, nemodificate, iar pentru ca durerile de cap să nu apară, departamentul IT folosește Deep Freeze. La finalul primei sesiuni, restartează remote toate computerele pentru ca la revenire acestea să prezinte un sistem curat.

Deep Freeze este soluția ideală destinată computerelor pe care lucrează mai multe persoane. După un simplu restart, toate modificările aduse fără știrea administratorului sunt șterse, iar sistemul este unul protejat în permanență de acțiuni ce i-ar putea pune în pericol integritatea.

Deep Freeze se află în oferta Radient și vă putem oferi informațiile necesare achiziției.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii