Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Cinema 4D, Ón filmul "The Martian"   << înapoi

Crearea  graficii destinate interacțiunii cu actorii este specialitatea Territory Studio din Londra. Când grafica trebuie să fie exactă din punct de vedere științific și coerentă cu tehnologiile NASA existente, situația se poate complica. Aceasta a fost provocarea lui David Sheldon-Hicks, fondator și Creative Director al Territory Studio. Din fericire, experiența sa în proiecte sci-fi, precum Jupiter Ascending și Prometheus-ul lui Ridley Scott, l-a pregătit pentru necesitățile filmului The Martian ce i-au fost întâmpinate de software-ul Cinema 4D.

În cele șapte luni necesare creării The Martian, cinci artiști de la Territory au creat 400 de ecrane în mai multe decoruri. Mission Control a necesitat o sută dintre ele. Animațiile au fost interactive iar actorii le puteau influența. Uneori au fost necesare modificări de ultim moment. Un exemplu ar fi modificarea dimensiunii unui crater, care inițial avea 1 km în diametru și a trebuit extins la 100 km. Cinema 4D a fost foarte ușor de folosit în această direcție. Randările vehiculului MAV au fost efectuate în Cinema 4D.

Concluzia a fost una clara: „Ca întotdeauna, Cinema 4D s-a dovedit a fi un tool pe care ne-am putut baza. Ne-a oferit toate opțiunile necesare creării numărului uriaș de detalii pentru filmul The Martian regizat de Ridley Scott.”, a declarat Peter Eszenyi, Head of 3D.

Cinema 4D se află în oferta Radient.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii