Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Cel mai mare amplificator Fujitsu din lume   << înapoi

Performanțele de output au crescut de 1.8 ori față de precedentul, mărind acoperirea cu 30% în cazul rețelelor wireless de mare viteză.

Fujitsu a anunțat astăzi dezvoltarea tranzistorului mobil de amplificare din nitrat de galiu, HEMT, pentru comunicații în banda W. Acesta poate fi utilizat în rețele wireless de mare capacitate cu acoperire de câțiva km.

În zonele în care fibra optică nu poate ajunge, vitezele wireless mari pot fi atinse prin intermediul benzii W, care folosește o bandă foarte largă de frecvențe. Pentru a obține acoperire mare în aceste frecvențe este necesar un output de mulți watti.

Fujitsu a reușit să creeze un amplificator pentru rețelele în banda W prin intermediul tehnologiei GaN-HEMT capabile de output mare la 100 GHz. Evaluările noului amplificator confirmă că este de 1.8 ori mai puternic decât precedentele, ceea ce s-ar traduce printr-o acoperire cu 30% mai mare.

O parte a acestei cercetări a fost condusă ca proiect al National Institute of Information and Communications Technology (NICT).

Fujitsu se află în oferta Radient. Vă invităm să ne contactați pentru detalii.Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii