Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Studiu agricol demarat de Fujitsu Ón Vietnam   << înapoi

Fujitsu și Aeon Agri Create au anunțat că au demarat un studiu agricol în provincia Ha Nam din Vietnam. Acesta, început în octombrie 2015, are scopul de a analiza eficiența tehnicilor agricole japoneze aduse în Vietnam, în special utilizarea ICT pentru consolidarea și utilizarea datele din arhivele agricole.

În plus, pe 19 ianuarie 2016 companiile au început un studiu agricol la Hanoi prin intermediul căruia, cercetătorii de la Sindicatul Femeilor din Vietnam colectează date privind prețurile anumitor produse agricole printr-o aplicație de smartphone.

Proiectul se dezvoltă pe baza experienței și expertizei Fujitsu acumulate în urma unui studiu privind eficiența unui sistem de prevenire a dezastrelor ce a durat un an și care a început în ianuarie 2015. Fujitsu va începe acum să colecteze date agricole și preturi prin intermediul smartphone-urilor, care vor fi centralizate pentru a fi transpuse într-un format vizual la un datacenter aparținând companiei japoneze înainte de a fi prezentate. Aeon Agri Create va contribui cu know-how-ul.

În urma analizelor, partenerii vor putea lua în calcul tehnologii și metode eficiente pentru sectorul agricol vietnamez, iar JICA Viet Nam Office va contribui la consolidarea unui lanț valoric al hranei în Vietnam printr-o productivitate mărită și o alimentare continuă și stabilă cu produse agricole.

Produsele companiei Fujitsu se află în oferta Radient. Vă invităm să ne contactați pentru mai multe informații.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii