Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


A treia pistă Hyperloop va fi construită anul acesta   << înapoi

Ne-am bucurat când am aflat de prima și ne-am entuziasmat la a doua, dar la a treia nu mai știm ce să facem de fericire. Un nou concurent a intrat în cursa realizării unui tren de mare viteza în vid, o idee propusă de Elon Musk. Viteza atinsă ar trebui să fie de 1.220 km/oră. De această dată, firma de construcții și inginerie Aecom va construi o linie de testare pentru compania SpaceX. Liniile precedente sunt separate de Elon Musk și companiile sale.

„Aecom a creat unele dintre cele mai faimoase sisteme de transport din lume așa că apreciem dezvoltarea unui Hyperloop în colaborare cu SpaceX pentru a îmbunătăți modul în care oamenii se pot deplasa între orașe și continente", a declarat Michael Burke, CEO Aecom

Linia aceasta va fi lată de 1.8 metri și lungă de 1.6 și se va situa lângă sediul SpaceX. Construcția va începe în primăvara acestui an, iar în acest weekend SpaceX va găzdui „Hyperloop Pod Competition" pentru a le oferi echipelor șansa de a crea vehiculele ce vor rula în hyperloop.

Nu este primul proiect Hyperloop. Alte două companii au intrat în cursă și vor construi pistele de testare în California și Nevada. Aecom, culmea, o finanțează parțial pe cea din urmă.

Elon Musk a propus pentru prima dată ideea în 2012, dar nu s-a concretizat în nici un fel până acum. Dacă visul va deveni realitate, pasagerii ar putea călători pe distanțe uriașe într-un timp foarte scurt.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii