Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Forțele Aeriene adoptă modelarea 3D Autodesk   << înapoi

Laboratorul de cercetare al Forțelor Aeriene Americane se orientează spre scăderea costurilor și îmbunătățirea eficienței energetice în cazul clădirilor de la Tinker Air Force printr-o soluție de modelare rapidă.

Prin intermediul unui contract de 1.2 milioane de dolari cu AFRL, Autodesk va oferi REM care utilizează planul clădirii, geometria și condițiile climatice pentru a construi un model 3D ce va oferi informații despre energie.

Soluția REM primește informații de la imaginile capturate de sateliți și altele aeriene, calculează performanța energetica printr-un model conceptual și raportează prin intermediul unor grafice. Vizualizarea consumului de energie îi va ajuta pe manageri să reducă foarte mult costurile.

Inițiativa este parte a Air Force Alternative Energy Platform. Laboratorul de cercetare caută să identifice și să demonstreze soluții care ar putea îmbunătăți consumul total de energie al Forțelor Aeriene.

Departamentul Apărării va putea folosi aceste informații ca model pentru consumul a peste 845.000 de clădiri din 800 de baze militare și 4.000 de zone de apărare din subordinea sa.

Autodesk se numără printre producătorii de software prezenți în oferta Radient. Va stăm la dispoziție pentru mai multe informații.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii