Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Copiii și-au creat propriile proteze cu Autodesk   << înapoi

O nouă generație de supereroi este pe cale să apară. Datorită firmei KidMob, care învață copiii să înfrunte provocările de zi cu zi prin intermediul modelării și printării 3D, tinerii cu membre amputate au avut ocazia să-și înlocuiască protezele incomode cu altele de supereroi modelate și printate 3D chiar de ei înșiși.

„Dorim ca acești copii să învețe să-și rezolve singuri problemele prin găsirea soluțiilor în afara celor disponibile deja pe piață. De asemenea, ne-ar plăcea ca ei  să se perceapă ca fiind capabili nu incapabili", a declarat Kate Ganim, KidMob

În timpul atelierului intitulat Superhero Cyborgs 2.0, copiii au creat câteva prototipuri interesante dintre care amintim „Project Unicorn", o armă de jucărie cu 5 țevi, și „Water Gun 3000", armă de jucărie cu apă activată de cot, realizată de un copil de 12 ani.

Workshopul, care s-a desfășurat pe perioada a 5 zile, a început cu o improvizație prin care copiii au fost încurajați să se simtă bine în pielea lor și cu ideile oricât de năstrușnice pe care le-ar scormoni pentru a avea libertatea de creație a unei superputeri. Apoi, câteva skill-uri în printare și scanare 3D, cusut și mulaj au fost deprinse în cadrul evenimentului. În ultima zi, copiii au avut ocazia să-și prezinte prototipurile în fața unei mulțimi de 40 de persoane.

Procesul de creație a fost asistat de designeri de la Autodesk, o companie care a și găzduit și sponsorizat evenimentul în sediul propriu. Copiii s-au atașat de designerii care îi vor ajuta să-și îmbunătățească design-urile.

„Vedeam copiii cum nu doar că acceptau noile device-uri, dar erau și foarte bucuroși să aibă braț de cyborg, de exemplu. Noi, ca designeri, ne-am întrebat de ce le limităm funcțiile în cazul protezelor normale, când acestea pot face orice. Și sunt mult mai cool decât mâinile normale", a declarat Kate Ganim.

Radient este Silver Partner Autodesk.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii