Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Adobe Video Tools lăudate la festivalul Sundance 2016   << înapoi

De la producții independente și până la marile companii producătoare, 51 de filme care au debutat la Festivalul Sundance 2016 au folosit Adobe Premiere Pro CC ca software principal de editare video.

Sundance, festival care promovează talentele emergente, va include 175 de filme montate în Premiere Pro CC și alte instrumente Adobe Creative Cloud. Filme precum „Christine", „Gleason" și „Swiss Army Man",  scurt-metraje și documentare precum „Richard Linklater - dream is destiny", au crescut utilizarea Premiere Pro CC cu 143% din 2015.

„Într-un asemenea film, avem nevoie de cea mai inovatoare tehnologie pentru a ne depăși limitele. Povestea noastră se bazează pe imagini de arhivă vechi de decenii și interviuri din prezent. Montăm filmul în Adobe Premiere Pro CC cu rezultate incredibile", a declarant Louis Black, regizor.

Filmmaker-ii de la Sundance se gândesc la adoptarea rapidă a modului de lucru Adobe. Premiere Pro a stat la baza montajelor din „Hail, Caesar!", „Deadpool", „Gone Girl" și „Staten Island Summer".

Adobe Premiere Pro CC se află în oferta Radient.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii