Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Hackerii aproape că ar fi doborāt o dronă NASA   << înapoi

Un grup de hackeri susține că ar fi obținut sute de ore de filmări de la bordul a mai multor aparate de zbor ale NASA, date despre observațiile climatice și mii de informații despre angajați ai NASA. Peste toate acestea, au adăugat că ar fi dobândit control parțial asupra unei drone de 200 milioane de dolari, pe care au încercat să o doboare în ocean.

Anonsec a declarat că a obținut planurile de zbor ale dronelor NASA. Hackerii au spus că au înlocuit ruta cu una concepută de ei, în speranța că drona va devia de la planul inițial și că se va prăbuși în ocean. Din păcate pentru grup, au pierdut conexiunea la rețea înainte de a-și duce planul la îndeplinire.

Anonsec a uploadat 250 GB din informațiile obținute, adică 8 ore de filmări din timpul zborului. Motherboard a uploadat 15 minute pe YouTube din brutul accesat de aceștia. Hackerii au explicat motivul atacului informatic, ce constă în atenția pe care doresc să o atragă asupra realității chemtrails, o teorie a conspirației conform căreia guvernul otrăvește aerul cu gaze toxice prin intermediul unor avioane care zboară la altitudini mari, un lucru nedovedit științific.

NASA a negat accesarea datelor de către Anonsec, motivând că imaginile au fost extrase din cele disponibile online gratuit.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii