Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Fujitsu contribuie la ocrotirea biodiversității   << înapoi

Vorbim despre biodiversitate prin controlarea populației de căprioare din parcul Yamanashi. Fujitsu Laboratories Ltd. a anunțat dezvoltarea unei tehnologii capabile să prezică numărul maxim de mamifere din cadrul unei populații, ce poate ocupa o zona, din informații precum greutatea medie a unui animal și date privind vegetația și utilizarea terenului. Începând cu luna ianuarie, Fujitsu aplică această tehnologie într-un studiu pentru a analiza populația de căprioare sika japoneze, care afectează vegetația prin pășunat excesiv. Studiul este desfășurat în cooperare cu Yamanashi Forest Research Institute.

În cadrul acestuia, Fujitsu lucrează la îmbunătățirea predicțiilor prin utilizarea datelor populației de căprioare oferite de Yamanashi Forest Research Institute. Informațiile sunt bazate pe analize de pe teren cum ar fi starea pădurii, distribuția plantelor preferate de căprioare și rutele folosite de animale din opt zone ale Prefecturii Yamanashi.

Prezicerea cât mai exactă a populației de căprioare sika va ajuta la stabilirea unor contra-masuri eficiente cum ar fi plasarea unor garduri chiar și în zone dificile pentru cercetători. În acest mod, vor fi prevenite acțiunile dăunătoare ale căprioarelor pentru păduri. Astfel, vor fi protejate plante alpine rare și, așa, biodiversitatea.

Fujitsu se află în oferta Radient.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii