Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Adobe Animate CC, o nouă eră a flash-ului   << înapoi

De aproape 20 de ani, Flash Professional a fost un standard în producția animațiilor pe web. Datorită apariției HTML5 și a cererii de animații la alte standarde web, Adobe a rescris tool-ul în ultimii 5 ani pentru a incorpora nativ HTML5 Canvas și WebGL support. Pentru a reprezenta cât mai bine poziția de principal tool de animații pentru web și nu numai, Flash Professional a fost redenumit în Adobe Animate CC.

Astăzi, peste o treime a contentului creat în Flash Professional utilizează HTML5, atingând peste un miliard de device-uri din toata lumea. A fost recunoscut și ca o soluție ad HTML5 care îndeplinește cele mai noi standarde ale IAB (Interactive Advertising Bureau) și este utilizat în industria desenelor animate de studiouri consacrate precum Nickelodeaon și Titmouse Inc.

Animate CC oferă în continuare support pentru Flash (swf) și formate AIR. În plus, poate exporta animații în aproape orice format, inclusiv svg, prin arhitectura extensibilă.

Nu este vorba despre doar o redenumire. Echipa Adobe lucrează din greu la un update major cu noi feature-uri necesare animațiilor pe orice platformă.

Adobe Animate CC face parte din oferta Radient. Vă invităm să ne contactați pentru mai multe informații.


Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii