Carieră   Sitemap   Search    Login  

Despre noi

Noutăţi

Software

Hardware

Tehnologii

       Proiectare & Design
       Sisteme tip AVL şi..
       Comunicaţii integrate..

Clienţi

Contact

Recomandările Radient:
Abonare la newsletter:
Dezabonare..


Tehnologii   << înapoi
Proiectare & Design - Sisteme tip AVL şi echipamente GPS - Comunicaţii integrate

Soluţiile sunt integrate

Orice proiect construit pentru a atinge un obiectiv are o valoare teoretică si o parte practică. Un shop de consultanţă nu are valoare decât atunci când know-how-ul se combină cu tehnologiile necesare pentru a atinge respectivul obiectiv.

Mai jos au fost sintetizate câteva categorii principale...

Proiectare & Design  ...sus

Proiectare & DesignFie că este vorba de un proiect în Autodesk Inventor, o randare în 3D Max Studio sau o separaţie de culori în Adobe Illustrator, o soluţie completă de grafică sau design 2D/3D este formată dintr-o suita de aplicaţii software, echipamente de procesare şi periferice de imprimare. Fără o analiză iniţială, supraestimarea sau subdimensionarea necesarului este o capcana des întâlnită.

Radient integrează într-o soluţie de acest tip:

Sisteme tip AVL şi echipamente GPS  ...sus

Sisteme & EchipamenteSistemul de localizare a vehiculelor din flota unei companii a fost gândit diferit, caracteristicile cheie fiind lipsa unui abonament lunar şi deplina securitate şi confidenţialitate a datelor. Numai compania care implementează sistemul va avea toate datele solicitate, acestea fiind centralizate pe propriul server şi raportate online direct în orice browser web.

Caracteristicile principale ale sistemului:

Comunicaţii integrate   ...sus

Comunicaţii integrateEra comunicaţiilor este în plină desfăşurare. Există însă probleme de conectivitate, compatibilitate şi fiabilitate - iar pentru a vă asigura că totul va funcţiona perfect, este nevoie de consultanţă, studii de fezabilitate sau operaţiuni due-dilligence. Înainte de a vinde un simplu pachet, Radient vă oferă cea mai bună soluţie, alăturând o suită de produse hardware şi software atent selecţionate pentru mediile telecom profesionale.

WAN, Optic, Gigabit, Wireless, UMTS sau Bluetooth ?

Copyright ©2004 - 2011 Radient Consulting Confidenţialitate - Termeni şi condiţii